SportiefMuziek: Bear’s Den – Above the clouds of Pompeii
Eten/drinken: Koffie met zoetjes

Ik geef toe, en ben blij het toe te kunnen geven: ik ben iemand die makkelijk gelukkig is. Uiteraard heb ik ook mindere momenten, maar ik ervaar ze als een koude windvlaag: op een bepaald moment voel je het en geeft het je zelfs soms kippenvel. Maar zo vlug als het gekomen is, vervliegt het ook weer.

Om even terug te komen op het makkelijk gelukkig zijn; afgelopen week zat ook weer vol van die momenten en dit is er één van:
Alle zes (bonus-)kinderen deden mee aan de kidsrun. De oudste drie renden keihard, echt op de top van hun kunnen. En de jongste drie liepen samen met mij het hele stuk van start tot finish. En het allermooiste: toen één van de oudste jongens viel, gaven de anderen gelijk hun snelle tijd op om hem samen omhoog te helpen en samen de wedstrijd uit te lopen. Zo mooi om te zien en ik ben er verschrikkelijk dankbaar voor.

Dus ik geef toe, en ben blij het toe te kunnen geven: ik ben iemand die makkelijk gelukkig is. En ik geef daarbij ook vol overtuiging toe: ik heb mazzel, zo zijn er vrijwel continu mensen om me heen die gemakkelijk anderen gelukkig maken. Of ligt ‘Happiness’ ook ‘in the eye of the beholder’?
Hoe dan ook: Het is een mooie cirkel van geluk die we samen weten te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.