Plannen voor achtMuziek: Eddie Vedder
Eten/drinken: Groene (citroen)ijsthee en olijven.

‘Ik moet er niet aan denken! Ik vind het soms met één kind al te druk…’

Dat soort reacties horen we vaker 😉

En ik geef toe, voor ons is het soms ook wel uitdagend om onze planning weer rond te krijgen. Ga maar na, een gemiddelde week bevat bij ons:

voor 2 kinderen: 1x judotraining per week
voor 2 kinderen: 3x zwemtraining per week
voor 3 kinderen: 1x zwemles per week
voor 1 kind: 1x atletiektraining per week
voor 1 kind: 1x zangles per week
voor onszelf: 2x harlopen en/of zwemmen per week

Daarnaast werken we beiden en doen we uiteraard nog graag dingen samen met de kinderen, soms zelfs 1-op-1 met één van de kinderen en we zorgen ervoor dat we het ons soms ook lukt om even tijd te maken voor ons tweetjes samen. Iets wat we heel bewust blijven doen!

Wat ons helpt om het overzicht te bewaren is een gedeelde online agenda (wij gebruiken Klender, die werkt erg prettig, is erg overzichtelijk en handig in het gebruik én ook niet onbelangrijk… is voor een gezin gratis).

Maar gelukkig hoeven we dit niet alleen te doen, onze ouders, mijn ex en haar huidige man en hun ouders helpen heel geregeld een handje om de planning weer rond te krijgen. En dat werkt alle kanten op, we zorgen ervoor dat we ook voor hun klaarstaan als dat nodig is. Samen staan we sterk en we doen het met liefde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.