Ouders, NatuurlijkMuziek: Maaike Ouboter
Eten/drinken: zelfgemaakt fruitwater: citroen, limoen en sinaasappel

Twee seconden was ik boos… eigenlijk meer op mezelf dan op iemand anders;
Want ik wist dat het zou gebeuren, het zijn de pijnlijke momenten die achteraf prachtig groots en tegelijk gewoon mooi zijn: mijn zoontje die met zijn broekspijpen omhoog in een vijver staat, dan toch net omvalt en uiteraard volledig kopje onder gaat. Mijn andere zoontje die ik eigenlijk te klein vindt voor een zakmes, maar die ik zijn avontuur gun en die in ongeveer de allerlaatste haal die nodig is om een punt aan zijn speer te maken, toch nog een jaap in zijn vinger snijdt.
Ik wist dat het ging gebeuren en misschien wel daarom; op het exacte moment dat ik boos word, slaat die boosheid alweer om in liefde en geluk. Dan denk ik: wat is het toch mooi dat het gebeurde… en dat daarna de wereld gewoon doordraaide, de dag nog steeds leuk is en ik een paar prachtige foto’s mét een verhaal rijker ben. En mijn kinderen die een ervaring rijker zijn. Zij weten nu ook, dat geluk niet afhankelijk is van droge kleren en een ongeschonden huid. Geluk zit in heel veel dingen. In heel veel ervaren. En alle ervaringen -zowel positief als negatief- die je opdoet maken dat je geluk steeds bewuster herkent en erkent. En met een beetje mazzel ook actief verkent 😉
We waren met alle zes kinderen op de Ouders Natuurlijk beurs in Doorwerth (vlakbij Arnhem). Heerlijk weer, een heerlijke dag, heerlijk gezelschap en heerlijke muziek.
Eerlijk, het was heerlijk!